Närodlat & ekologiskt

MENY

VI LAGAR MAT EFTER SÄSONG

MAT

  • ÄLGKÖTTBULLAR
    240 SEK

    med stuvad potatis på skånskt vis, rödbetor & saltgurka

  • SVAMPTORTELLINI
    150 SEK

    med krämig så på soltorkad tomat & rosmarin. Toppas med parmesan & ruccola

  • VEGGIEBULLAR (på svensk ärta)
    200 SEK

    med stuvad potatis på skånskt vis, rödbetor & saltgurka

  • MATIG SALLAD
    165 SEK

    med rostade grönsaker, raw slaw, picklad rödlök, hemmagjord hummus, soltorkad tomatpesto & torrostade frön
    ditt val mellan Fetaost (gf)
    eller Tofu (v) 

SMÅVARMT

  • DAGENS SOPPA
    130 SEK

    med grillad soppmacka

  • PANNKAKOR
    80 SEK

    med sylt x3 plus & grädde
    – extra pannkaka + 10kr styck 

  • GRILLAD BAGUETTE med färsk sallad
    200 SEK

     – Ost
    – Röd pesto & feta ost 
    – Halloumi, olivpesto & oregano 
    – Färskost & skogschampinjon



  • – Fetaost, rosmarin & honung
    – Rökt vildsvin, Dijonsenap & ost
    – Röd pesto & rökt tofu (v)

BARNENS MENY

  • BARNENS SOPPA
    70 SEK

    med grillad soppmacka

  • BARNENS ÄLGKÖTTBULLAR
    120 SEK


  • BARNPANNKAKA
    40 SEK

    med stuvad potatis på skånskt vis, rödbetor & saltgurka